GENEVA MOTOR SHOW 2017

U ŽENEVI PREDSTAVLJAMO: NOVI KIA STINGER, NOVI KIA PICANTO I JOŠ MNOGO NOVITETA

KIA NA AUTOMOBILSKOM
SALONU U ŽENEVI 2017
GDJE I KADA NAS PRONAĆI
Novinarski dan: 7. mart: 7:30 - 18:00
8. mart, 7:30 - 18:00
Otvoreno za javnost: 9. - 19. mart,
10:00 - 20:00 (ponedjeljak - petak),
9:00 - 19:00 (subota- nedjelja)
Novinarska konferencija: 7. mart: 8:45
Lokacija: Dvorana 6, izložbeni štand št. 6421
> VIŠE INFORMACIJA

Doživite mnogo uzbudljivih premijera i impresivnih inovacija - zajedno s vama u Ženevi ove godine slavimo neke od najboljih dodataka bogate palete Kijinih modela.

Naša najsjajnija zvijezda u Ženevi - ove godine smo imali čak 4 - je zasigurno novi Kia Stinger. Nezaustavljivo privlačan na prvi pogled i uzbudljiv, ovo je najmoćniji automobil koji je Kia ikad proizvela. Nova sportska limuzina koja je rezultat dugogodišnje predanosti dizajnu i razvoju je savršen gran turismo po duhu, stilu i performansama.

Takođe predstavljamo potpuno novi Picanto, koji u segmentu gradskih automobila donosi novi, mladolik i energičan karakter. Sada imate priliku upoznati odvažan, moderan, hrabar dizajn, nove tehnologije i svestranost, koja kao da je napravljena samo za vas!

Kia takođe premijerno predstavlja napredne pogonske sisteme - u dvije nove izvedbe: crossover Niro Plug-in hibrid je prvo vozilo na tržištu koje nudi drugačiji dizajn i praktičnost crossovera upotpunjenu sa znatno smanjenim emisijama štetnih plinova.Tu je još Optima Sportswagon plug-in hibrid, koji spaja praktičnost karavana i nisku potrošnju goriva.

A to je tek početak. Pridružite nam se na Kijinom izložbenom prostoru i doživite Kijin svijet. Radujemo se vašem dolasku!

> NARUČITE SE NA NAŠE E-NOVOSTI
 

POGLEDAJTE OTKRIVANJE NOVIH KIJINIH MODELA

 

ISTA VELIČINA, VEČE IDEJE: NOVI KIA PICANTO

Mi ne možemo dočekati mlad i energičan novi dizajn s više mogućnosti prilagođavanja za svakog pojedinca, iznutra i spolja. Novi Picanto zadržava svoje kompaktne dimenzije, zahvaljujući karoserijskim linijama i živahnim bojama koje donose još upečatljiviji izgled. Moderan i profinjen dizajn kabine nudi impresivan paket visoko tehnoloških rješenja za maksimalnu sigurnost i udobnost. Novi Picanto nudi više prostora nego ikad prije za sve u vozilu i njihovu prtljagu.

 

PRIVLAČAN DIZAJN, UZBUDLJIVA DINAMIKA: NOVI KIA STINGER

Pripremite se za iznenađenje - naš novi gran turismo za kojim se okreću glave. Sa svojim sportskim elegantnim stasom i nabildanom karoserijom s 3,3-litarskim turbo motorom sa 6 cilindara i izvanrednom voznom dinamikom Stinger je prepoznatljiv i ne možete ga zanemariti čak i ako bi htjeli. Stinger je pravo utjelovljenje gran turisma koji je za putovanja - sa svojim visokim tehnologijama ćete uživati u vožnji.

 

JOŠ UZBUDLJIVIJI, NAPETIJI: NOVI KIA NIRO PLUG-IN HYBRID

Tražite praktičnost crossovera s vrlo niskom potrošnjom goriva i niskim emisijama? Ovaj novi model nudi oboje - zahvaljujući njegovom praktičnom i privlačnom dizajnu crossovera, opremljen s naprednim novim plug-in hibridnim motorom za najmanju potrošnju goriva. Zapravo, novi Kia Niro plug-in hibrid je jedino vozilo na tržištu koje nudi ovu jedinstvenu kombinaciju. Kada dodamo dinamične performanse, glatko upravljanje i pametne tehnologije za udobnost, jasno je da je Niro plug-in hibrid odličan novi dodatak postojećoj Kijinoj gami modela.

 

KADA EKOLOŠKA OSVJEŠTENOST SRETNE SVESTRANOST: NOVA KIA OPTIMA SPORTSWAGON PLUG-IN HIBRID

Optima Sportswagon spaja svestranost obične Optime Sportswagon s učinkovitim motorom i hibridnim pogonom. Ova nova izvedba ima najveći domet na struju u D razredu. Dizajniran da bude impresivan izvana, ima niz inovacija koje poboljšavaju efektivnost baterije i skupljaju kinetičku energiju. Predstavlja i mnoge tehnologije za udobnost i sigurnost - plus 133 litra prtljažnog prostora više nego limuzinska izvedba Optime.

 

OSTANITE S NAMA ZA VIŠE UZBUDLJIVIH DETALJA