Stonic i Sportage u TOP ponudi

Upoznajte novog Sportagea
u TOP ponudi

Najnoviji, nadograđeni Kia Sportage je sinonim za vrhunskog, sportskog, terenca. Dva puta zaredom pobijedio je u J.D. Powerstudiji o pouzdanosti vozila, postigao je najbolji rezultat svih vremena na testu izdržljivosti njemačkog Auto Bild-a i dobio brojne nagrade za dizajn širom svijeta.

VEĆ OD 16.990 EUR

Živite svaki trenutak sa Stonicom iz TOP ponude

Kia Stonic urbani je SUV za one koji žive svaki trenutak. Dolazi sa bogatom dodatnom opremom i sigurnosnim sistemima, 7-godišnjom fabričkom garancijom i mnoštvom mogućnosti za personalizaciju. Kreirajte SUV po svojoj mjeri!

VEĆ OD 13.990 EUR

UNIQA osiguranje

Naš dugogodišnji partner – UNIQA osiguranje, u toku trajanja sajamske akcije, odobrava dodatan popust na kasko osiguranje.

SA KUPOVINOM KIJE STE BEZBRIŽNI

7 godina garancije

Najduža evropska fabrička garancija za sva nova vozila značajno smanjuje troškove održavanja i na najbolji način dokazuje kvalitet Kia vozila.

Briga za vašu sigurnost

Kia vozila u testovima nezavisne evropske automobilske asocijacije Euro NCAP dobijaju najveće ocjene i zadovoljavaju sve bezbjedonosne standarde.

Nagrađivani Kia kvalitet

Kia je aktuelni pobjednik studije J.D Power, kojom je četvrti put zaredom osvojila titulu vozila sa najvećim zadovoljstvom kupaca.

Sve Kompaktna SUV Sportski EV / Hibridi