Kia. Prva po kvalitetu.

Kia je veliki pobjednik zadnjeg istraživanja o kvaliteti institucije J. D. Power. Odvezite svoju te doživite istinsku bezbrižnost i svakodnevni užitak u vožnji!

Novi Rio

Novi Rio nudi mnoštvo prostora i praktičnosti, a sa druge strane lagan je za manevrisanje u zagušenim gradskim sredinama. Iskoristite akciju u KIA salonima i novi Rio sa bogatom opremom možete kupiti po cijeni.

već od 10.790 EUR

Test vožnja Naručite katalog

Novi Ceed

Kompaktan i atraktivan Ceed nudi dovoljno prostora za slobodno vrijeme i za porodičnu upotrebu. Krase ga savremeni i sofisticirani detalji te samouvjerenost i dinamičnost u vožnji, a zahvaljujući upečatljivom dizajn, nove generacije, svugdje će Vam se diviti.

već od 12.490 EUR

Test vožnja Naručite katalog

Novi Stonic

Za njim se svi okreću. On postavlja trendove. On pomjera granice. Novi Kia Stonic čini dane ljepšim, a život ispunjava vedrim bojama! Bogato opremljen gradski trendseter sada je još povoljniji!

već od 12.990 EUR

Test vožnja Naručite katalog

Bogato opremljeni Novi Sportage

Najnoviji Sportage već je osvojio srca publike, ali i brojnih žirija što mu je donijelo mnoštvo nagrada za kvalitet, bezbjednost, pouzdanost i dizajn.

PONUDA GODINE! Ušteda do 3.000 EUR

već od 17.490 EUR

Test vožnja Naručite katalog

UNIQA OSIGURANJE

Naš dugogodišnji partner – UNIQA osiguranje, u toku trajanja sajamske akcije, odobrava dodatan popust na kasko osiguranje.

SA KUPOVINOM KIJE STE BEZBRIŽNI

7 godina garancije

Najduža evropska fabrička garancija za sva nova vozila značajno smanjuje troškove održavanja i na najbolji način dokazuje kvalitet Kia vozila.

Briga za vašu sigurnost

Kia vozila u testovima nezavisne evropske automobilske asocijacije Euro NCAP dobijaju najveće ocjene i zadovoljavaju sve bezbjedonosne standarde.

Nagrađivani Kia kvalitet

Kia je aktuelni pobjednik studije J.D Power, kojom je šesti put zaredom osvojila titulu vozila sa najvećim zadovoljstvom kupaca.

Sve Kompaktna SUV Sportski EV / Hibridi