Kia. Prva po kvalitetu.

Kia je veliki pobjednik zadnjeg istraživanja o kvaliteti institucije J. D. Power. Odvezite svoju te doživite istinsku bezbrižnost i svakodnevni užitak u vožnji!

Novi gradski šarmer - Novi Rio

Novi Rio nudi mnoštvo prostora i praktičnosti, a sa druge strane lagan je za manevrisanje u zagušenim gradskim sredinama. Iskoristite akciju u KIA salonima i novi Rio sa bogatom opremom možete kupiti po cijeni.

već od 10.290 EUR

Test vožnja Naručite katalog

Urbana ikona - Novi Stonic

Za njim se svi okreću. On postavlja trendove. On pomjera granice. Novi Kia Stonic čini dane ljepšim, a život ispunjava vedrim bojama! Bogato opremljen gradski trendseter sada je još povoljniji!

već od 13.990 EUR

Test vožnja Naručite katalog

Potpuno novi XCeed

Ako tražite nove izazove koji će vas inspirirati, ako vas uzbuđuju nova iskustva, ako vam napuštanje komfor zone izaziva užitak, onda ste dobrodošli u jedan drugačiji ritam novog Kia XCeeda.

već od 17.990 EUR

Test vožnja Naručite katalog

Bogato opremljeni Novi Sportage

Najnoviji Sportage već je osvojio srca publike, ali i brojnih žirija što mu je donijelo mnoštvo nagrada za kvalitet, bezbjednost, pouzdanost i dizajn.

već od 17.490 EUR

Test vožnja Naručite katalog

UNIQA OSIGURANJE

Naš dugogodišnji partner – UNIQA osiguranje, u toku trajanja sajamske akcije, odobrava dodatan popust na kasko osiguranje.

SA KUPOVINOM KIJE STE BEZBRIŽNI

7 godina garancije

Najduža evropska fabrička garancija za sva nova vozila značajno smanjuje troškove održavanja i na najbolji način dokazuje kvalitet Kia vozila.

Briga za vašu sigurnost

Kia vozila u testovima nezavisne evropske automobilske asocijacije Euro NCAP dobijaju najveće ocjene i zadovoljavaju sve bezbjedonosne standarde.

Nagrađivani Kia kvalitet

Kia je aktuelni pobjednik studije J.D Power, kojom je četvrti put zaredom osvojila titulu vozila sa najvećim zadovoljstvom kupaca.

Sve Kompaktna SUV Sportski EV / Hibridi