Predstavljanje Galerija Specifikacije
Predstavljanje Galerija Specifikacije

Boje

Pokreni 360° pogled

Karakteristike

+

Sistem za spriječavanje naleta (FCA)

Ako vam padne koncentracija ovaj sistem pruža trenutno upozorenje. Prepoznaje ako se ne odazovete na upozorenje i automatski koči kako bi izbjegli nesreću ili barem smanjili moguće posljedice.

+

Pametni ključ s dugmetom za paljenje/gašenje motora (Start/Stop)

Početak vaše zabavne vožnje ne može biti jednostavniji: uživajte u daljinskom otključavanju s pametnim ključem i dugmetom za paljenje motora (start/stop sistem), koje vam omogućava paljenje i gašenje motora pritiskom na dugme.

+

Sistem za upozoravanje vozača na dekoncentraciju (Driver Attention Warning)

Sistem prati različite uzorke ponašanja vozača i prepoznaje vozačevu dekoncentraciju za volanom. Ako pokazujete znakove pospanosti i dekoncentracije upozorava vas zvukom upozorenja i simbolom na armaturnoj ploči.

+

Pametno automatsko parkiranje

Ovaj sistem olakšava parkiranje, koje je sada lakše neko ikad. Sistem koristi prednje, bočne i zadnje senzore, koji vam pomažu kod paralelnog, pravougaonog parkiranja, a i kod parkiranja pod uglom. Sve što trebate učiniti je da kontrolišete pedalu za kočenje i gas i prebacite u rikverc.

+

Sistem za održavanje vozila na voznoj traci (Lane Keeping Assist)

Ovaj sistem koristi kameru na vjetrobranskom staklu pomoću koje prati podne oznake na putu. Ako počnete napuštati voznu traku bez upotrebe migavaca, sistem vas upozorava i čak vraća vozilo na vašu voznu traku.

+

Sistem za održavanje vozila na voznoj traci (Lane Following Assist)

Uglađeno i sigurno: Ovaj sistem znači veliki iskorak prema poluautonomnoj vožnji – održava vas u sredini vaše vozne trake i ujedno cijelo vrijeme kontroliše putnu brzinu vozila i razdaljinu do vozila ispred, automatski ubrzava, koči i zaustavlja po potrebi.

Porodica Ceed

Novosti

Kia Ceed napravila dar mar u klasi pobijedivši novog Focusa, Golfa i društvo
jutarnji.hr, 08.01.2019

KIA CEED NAPRAVILA DAR MAR U KLASI POBIJEDIVŠI NOVOG FOCUSA, GOLFA I DRUŠTVO s tri različita motora na tri usporedna testa njemačkog Auto bilda!

Pročitajte više

Za volanom nove generacije najomiljenijeg Korejca - Svi detalji nove Kije Ceed!
jutarnji.hr, 22.06.2018

Kia sada igra na kartu kvalitete i već uigrane marke koja nudi garanciju na svoje proizvode.

Pročitajte više

Polovnjak: Kia cee’d 1.6 CVVT sw
SAT+, 28. jun 2018.

Razuman izbor

Pročitajte više

Test vožnja

Akcijska ponuda

Novi Ceed

Najprodavaniji model Ceed po svom dolasku oduševio je Evropu. U usporednom testu Auto Bilda nadmašio je svu konkurenciju, zbog čega ga je čuveni njemački magazin proglasio brojem jedan u svom segmentu. Dopustite mu da oduševi i Vas!

već od 15.790 EUR DO -14% POPUSTA

Test vožnja

Više mogućnosti kupovine

Sve Kompaktna SUV Sportski EV / Hibridi