7 GODINA GARANCIJE

Zašto nudimo toliko dugu i nepobjedivu garanciju?

7-godišnja garancija za nova vozila jasno predstavlja našu samouvjerenost u kvalitet naših proizvoda i fabrika širom svijeta. Ovo samouvjerenost proizlazi iz kvaliteta naših dijelova i visoke produktivnosti u Kijinim fabrikama, a tu samouvjerenost prenosimo i na Vas.

7 godina, bez dodatnih troškova. To je 2.555 dana ili 150 hiljada kilometara bezbrižne vožnje i niskih troškova održavanja. To je duševni mir koji osigurava 7-godišnja garancija koja je prenosiva. Pored toga garancija je prenosiva na druge vlasnike što održava vrijednost Vašeg vozila i čini ga privlačnijim u daljnjoj prodaji.

7 bezbrižnih godina

Svi Kijini modeli uključeni su u evropsku garanciju. Opšta garancija za cijelo vozilo vrijedi 7 godina ili do 150.000 hiljada pređenih kilometara (bez ograničenja kilometara prve 3 godine). 7-godišnja garancija na najbolji način predstavlja tri Kijine temeljne vrijednosti – kvalitet, pouzdanost i dinamičnost.

Najnovija proizvodnja

Zahvaljujući jednoj od najmodernijih evropskih fabrika koja se nalazi u Žilini, u Slovačkoj, Kia kupcima nudi najveće zadovoljstvo - visokokvalitetan automobil koji zbog najduže evropske fabričke garancije kupcu omogućava znatno smanjenje troškova održavanja vozila.

7 KLJUČNIH PREDNOSTI

 • 1

  NAJVIŠJI STANDARDI
  Kia automobili proizvode se prema najvišim proizvodnim standardima u automobilskoj industriji. Zbog izvanrednog kvaliteta vozila, Kia je samouvjereno ponudila najdužu garanciju za nove automobile u Evropi.

 • 2

  NAJDUŽA EVROPSKA GARANCIJA
  Kia je jedini proizvođač u Evropi koji nudi 7-godišnju garanciju i time kupcima pruža osjećaj potpune bezbrižnosti tokom najmanje 7 godina.

 • 3

  GARANCIJA NA CIJELO VOZILO
  Fabrička garancija, tzv. „bumper to bumper“ garancija, znači da ćete dobiti jednak nivo garancije od prvog do 2,555. dana.

 • 4

  PRENOSIVOST GARANCIJE
  Garancija je prenosiva na sljedećeg kupca. To znači da će trogodišnja Kia još uvijek imati preostalu garanciju dužu od većine garancija koje nudi naša konkurencija.

 • 5

  NISKI TROŠKOVI ODRŽAVANJA
  Trošak održavanja Vašeg automobila biće manji uz ovu velikodušnu ponudu, a cijena u slučaju ponovne prodaje može biti samo veća.

 • 6

  TROŠKOVI POKRIVENI GARANCIJOM
  Malo je vjerovatno da će Vam zatrebati usluge garancije, no ukoliko se pojavi takva potreba, možete računati da će Vam svi troškovi rada i rezervnih dijelova biti pokriveni garancijom.

 • 7

  GARANCIJA VRIJEDI ŠIROM EVROPE
  Kijina 7-godišnja garancija / 150.000 km vrijedi u svim državama EU (+ BiH, Srbija, Crna Gora, Norveška, Švicarska, Island i Gibraltar) te u skladu lokalnim zakonima.

U čemu je trik?

Nema trika. To je garancija kao i kod konkurencije, samo je naša duža! Za više detalja molimo pogledajte česta pitanja i odgovore i uslove garancije.