Šta su to originalni dijelovi?

Originalni dijelovi Kia

Originalni dijelovi Kia napravljeni su posebno za Vašu Kiju. U zadnjih nekoliko godina izvršena su značajna ulaganja u istraživanje i razvoj te u proučavanje materijala za proizvodnju originalnih Kia dijelova. Kvalitet proizvodnje testira se u različitim simuliranim ekstremnim uslovima kako bi se osigurali kvalitet, pouzdanost i izdržljivost. Zbog vašeg duševnog mira i bezbrižnosti uvijek koristite originalne rezervne Kia dijelove.

Zračni filter
Zračni filter motora iz zraka uklanja prašinu i druge čestice te smanjuje buku koju stvara dovod zraka.
Kočione pločice
Kočione pločice pri kočenju stvaraju pritisak na diskove kočnice, čime se stvara kočiona sila.
Zračni filter kabine
Zračni filter u kabini čisti zrak, koji u unutrašnjosti vozila dolazi kroz sistem za grijanje, ventilaciju i klimatizaciju.
Filter za gorivo
Filter goriva se preporučuje kako bi pumpa goriva radila pravilno i odstranjivala nečistoće u gorivu.
Filter ulja
Unutrašnji papirni filter motornog ulja uklanja nečistoće i tako osigurava njegovu čistoću.
Zupčasti remen
Zupčasti remen kontroliše rad ventila u Vašem motoru, tako da za glatko funkcionisanje u pravom trenutku otvara i zatvara ventile.
Ostali dijelovi

Prikazane fotografije su simbolične. Fotografije i njihove boje su samo uzorci, a njihov izgled zavisi od kvaliteta monitora računara.

Trebate pomoć?

Kvalitet dijelova nije moguće ocijeniti samo na temelju njihovog izgleda. Samo originalni Kia dijelovi napravljeni su kako bi se savršeno uklopili u Vaše Kia vozilo. Kako bi izbjegli potencijalne probleme pri vožnji, uvijek zahtijevajte originalne Kia dijelove.

Kontaktirajte najbližeg Kia zastupnika

Prijava na servis Potražite zastupnika
Sve Kompaktna SUV Sportski EV / Hibridi