Paris Motor Show 2018

KIA na Salonu automobila u Parizu

SADA NA IZLOŽBI: ODVAŽNA NOVA VIZIJA KIJINE PONUDE MODELA

Agresivan dizajn. Odvažno samopouzdanje. Izvanredne inovacije. Sve to i još mnogo više očekuje vas na Kijinom izložbenom prostoru u Parizu. Pridružite nam se na izložbi najnovijih inovacija i izvanrednih dodataka u Kijinoj ponudi. Među modelima koji su upravo debitovali je između ostalog i novi Kia ProCeed – odvažna pobjeda novog oblika karoserije, koji se u razredu srednje velikih porodičnih vozila predstavlja u jedinstvenom odijelu. Novi Kia e-Niro, Kijin prvi električni crossover s dometom do 485 kilometara s jednim punjenjem. Novi Kia Sportage s unapređenjima iznutra i izvana. Tu su još i novi Kia Ceed GT i GT Line te Kia Ceed Sportswagon GT line, koji vode Ceedovu ponudu na novi nivo sportskog duha s unapređenim dinamičnim stilom i uzbudljivim performansama. A to je tek početak. Budite prvi, koji će zaviriti u ove atraktivne nove modele i doživite uzbudljivi svijet Kije na našem izložbenom prostoru.

Radujemo se vašoj posjeti!

KADA I GDJE NAS MOŽETE NAĆI

Novinarski dani:

Utorak, 2. oktobar:
6:30-19:00h

Srijeda, 3. oktobar:
8:00-20:00h

Novinarska konferencija:

Utorak, 2. oktobar:
10:30-10:45h

Dani za posjetioce:

4-14. oktobar
10:00-20:00h
(četvrtkom i petkom do 22:00h)

Lokacija:

Hall 1 (dvorana 1) – Stand 231
(izložbeni prostor 231)

GOVORI SAM ZA SEBE: NOVI KIA PROCEED

NOVI KIA PROCEED

Samopouzdanje, sportski stil, nevjerovatna udobnost, prostranost i svestranost su dio standardne opreme: novi Kia ProCeed ima odvažan i potpuno novi oblik karoseije, koji kombinuje odvažno dinamičan genetski kod kupea sa svestranošću tourera na baš jedinstven način. Sa zapreminom prtljažnika od 594 litra nudi više prostora od većine tradicionalnih kompaktnih prodičnih karavana, a čak i više od većine tourera razreda više. S pametnim tehnologijama, koje vas vode na viši nivo udobnosti, sigurnosti i užitka u vožnji. Pritom s emocionaim dizajnom zapanjujuće nazad pomaknute siluete prevazilazi naša očekivanja.

KIA E-NIRO. OVAJ POTPUNO ELEKTRIČNI CROSSOVER IMA SVE

NOVI KIA E-NIRO

Novi Kia e-Niro, s kojim je Kia dopunila Nirovu gamu ekološki prihvatljivijih modela u kojoj mu prave društvo Niro Hybrid i Plug-in Hybrid, Kijin je prvi potpuno električni crossover. Oduševljava praktičnošću, nultim emisijama i realnom dometu – do 485 kilometara s jednim punjenjem litijum-ionske polimerne baterije kapaciteta 64 kWh. Pored brojnih tehnologija, ekskluzivno namijenjenih e-Niru, kojima je potrebno dodati i nova sigurnosna pomagala i na kraju krajeva atraktivan izgled izvana i iznutra, to je trenutno jedno od najsposobnijih i najprivlačnijih električnih vozila na tržištu.

NOVI CEED GT I GT LINE

Velika doza sportskog duha i uzbudljovosti sada dolazi u drugim pakovanjima porodice Ceed: novi Kia Ceed GT kombinuje sportski izgled s najsnažnijim motorom u ponudi, što ga čini odličnim izborom za sve one, koji traže još bolje performanse. Po drugoj strani je nova linija Kia Ceed GT Line posvećena sportskom izgledu – od sportskog eksterijera do unutrašnjosti visokog kvaliteta. A ako vam ujedno treba još više prostora i praktičnosti, tu je i Kia Ceed Sportswagon, koji je takođe raspoloživ s dinamičnim stilom linije GT Line.

NOVI KIA SPORTAGE

Unaprijeđeni Kia Sportage će još više učvrstiti svoju reputaciju Kijine perjanice. Kijin prodajni hit donosi brojna unapređenja eksterijera i enterijera kao i učinkovite motore, koji se mogu pohvaliti ispunjavanjem najnovijih evropskih emisijskimi standarda – uključujući Kijin novi napredni EcoDynamics+ hibrid, koji koristi 48-voltni elektro motor i 2,0-litarski dizelski motor. Široka ponuda unaprijeđenog Sportaga, namijenjena porodicama, između ostalog donosi brojne Kijine najnovije napredne sisteme za pomoć vozaču i infotainment s kojima poboljšava svoju reputaciju sigurnog i visokotehonološkog vozila.

PRATITE NAS ZA VIŠE UZBUDLJIVIH DETALJA!