Predstavljanje Galerija Specifikacije
Predstavljanje Galerija Specifikacije

Boje

Karakteristike

+

Upozorenje za napuštanje vozne trake (LDW)

Upotrebom kamere za praćenje oznaka prometne trake, LDW Vas upozorava ako Vaše vozilo izlazi iz prometne trake bez upotrebe pokazivača smjera.

+

Izbjegavanje frontalnog sudara (FCA)

Kombinujući podatke s radara i kamere, FCA aktivira kočnice kada otkrije iznenadno kočenje automobila ispred i može potpuno zaustaviti vozilo brzine do 60 km/h. Ako FCA registruje pješaka ispred sebe, upozorava Vas. Ako ne odgovorite, aktiviranjem kočnica izbjeći će ili ublažiti sudar.

+

Navigacijski sistem putem 7-inčnog ekrana u boji

Navigacijski sistem dostupan na više jezika uključuje TFT-LCD zaslon visoke definicije od 7" i zaslon za prikaz zadnje kamere.

+

Android Auto™ & Apple CarPlay™

Novi Kia Rio nudi vam mnoštvo mogućnosti povezivanja koje možete odabrati. Najsavremeniji sistem za informisanje i zabavu omogućiće vam stalnu povezanost, informisati vas i zabaviti vas putem mnoštva najnovijih i najpametnijih tehnoloških rješenja.

+

Bluetooth

U novom Riju Bluetooth tehnologija omogućuje vam pristup telefonu i odabranim funkcijama bez ruku.

+

Digitalni radio (DAB)

DAB koristi digitalne signale za pružanje optimalne jasnoće i performansi putem radija, kao i informacije o programima i pjesmama, koje se emituju.

Test vožnja

Akcijska ponuda

Novi Rio

Novi Rio nudi mnoštvo prostora i praktičnosti, a sa druge strane lagan je za manevrisanje u zagušenim gradskim sredinama. Iskoristite akciju u KIA salonima i novi Rio sa bogatom opremom možete kupiti po cijeni.

već od 10.490 EUR

Test vožnja

Sve Kompaktna SUV Sportski EV / Hibridi