Predstavljanje Galerija Specifikacije
Predstavljanje Galerija Specifikacije
Novi Kia Sportage

Karakteristike

+

Sistem upozorenja na ograničenja brzine (SLIF)

Sistem upozorenja na ograničenja brzine (SLIF) u vožnji Vam daje sve potrebne informacije o ograničenjima brzine. Sistem pomoću kamere namještene na vjetrobranskom staklu prepoznaje saobraćajne znakove s ograničenjima brzine i zabranom preticanja i prikazuje ih na ekranu navigacije i instrumentnoj ploči.

+

Kamera za prikaz dogajanja iz vozila

Kamera za prikaz događanja iz vozila pruža potpunu sliku prilikom ulaska u parkirno mjesto unazad uz prikaz dinamičkih usmjeravajućih linija na ekranu navigacijskog sistema kako bi Vam olakšala parkiranje.

+

Autonomni sistem kočenja u nuždi

Autonomni sistem kočenja u nuždi može istovremeno detektovati vozila i pješake u blizini. Senzori i kamera za praćenje blizine i brzine vozila upozoravaju vozača u slučaju potencijalne opasnosti. Ako izostane potrebna reakcija vozača, automobil automatski koči kako bi izbjegao ili barem ublažile posljedice nesreće.

+

Izvanredna udobnost

Grijana prednja i zadnja sjedišta te hlađena prednja sjedišta hlade ljeti i griju zimi.

+

Bežično punjenje

Praktično bežično punjenje djeluje i radi vrlo jednostavno. Omogućuje punjenje pametnog telefona s Qi tehnologijom ili sličnim funkcijama stavljanjem telefona na konzolu.

+

Vrhunsko ozvučenje

Zvučni sistem JBL sa 8 zvučnika donosi naprednu Clari-FiTM tehnologiju, koja poboljšava kvalitet MP3 datoteka i osigurava vrhunski zvuk.

Sve Kompaktna Monovolumen SUV Sportski EV / Hibridi Karavani