Predstavljanje Galerija Specifikacije
Kia Stinger

Karakteristike

+

8-inčni navigacijski sistem

Elegantan navigacijski sistem predstavlja veliki 8-inčni "plivajući" ekran na dodir koji sadrži pristup multimediji. Pruža Vam sve podatke o navigaciji, ažuriranje u stvarnom vremenu i još mnogo toga poput automatskog povezivanja s ozvučenjem.

+

7-inčni supervision sportski mjerači

7-inčni TFT LCD visokorezolucijski ekran sportskih mjerača nudi ključne podatke - od prosječne potrošnje goriva do navigacije.

+

7 zračnih jastuka

Za zaštitu putnika i blaže posljedice u slučaju saobraćajne nesreće Stinger osigurava zračni jastuk za vozača i suvozača, prednji bočni zračni jastuci, sigurnosne bočne zavjese i zračni jastuk za vozačeva koljena kao standardna oprema.

+

Tehnologije DriveWise

DriveWise tehnologija prepoznaje opasnosti, zahvaljujući sistemu senzora i kameri. Sve ove tehnologije napravljene su kako bi se poboljšala sigurnost pritom pokušavajući eliminisati rizik od nesreće što je više moguće.

+

HUD prikaz informacija

Da bi mogli uvijek imati oči na cesti, prikazivač informacija na vjetrobranskom staklu (HUD) može se namjestiti po visini te prikazuje ključne informacije u saobraćaju koje se pojavljuju na vjetrobranskom staklu.

+

Bežični punjač za pametne telefone

Uživajte u udobnom, bežičnom punjenju – odložite svoj pametni telefon na opcijski bežični punjač na centralnoj konzoli. Sistem Vas upozorava, ako mobilni uređaj ostavite na punjaču kada izlazite iz Stingera.