Aktuelna ponuda

Dezinfekcija putničke kabine | Vrhunske autosjedalice | Paketi pregleda vozila

Vrhunske autosjedalice za vrhunsku bezbjednost djece

Dječije autosjedalice iz naše ponude proizvodi su vodećeg njemačkog proizvođača koji, ispunjavanjem međunarodnih standarda ECE R44/04, osiguravaju najvišu zaštitu vaše djece tokom vožnje. Uspješno su prošle najzahtjevnije bezbjedonosne testove i lako se stavljaju u vozilo.

Provjerite ponudu

Dezinfekcija putničke kabine ili klimatskog sistema vozila

Jeste li za vrijeme trajanja pandemije COVID-19 imali simptome infekcije te ste zbog hitnih obaveza upotrebljavali vozilo?

Saznajte više

Paketi pregleda vozila

Sezonski pregled Vaše Kije pripremit će Vas za duga putovanja ali i za kraće relacije sa gušćim saobraćajem, i to po posebno povoljnoj cijeni.

Provjerite ponudu

Prijavite vozilo na servis

Prijava na servis Potražite zastupnika
Opseg i cijene proizvoda iz ponude opreme za nadgradnju zavise od modela vozila, opreme vozile i godine proizvodnje. Fotografije u katalogu su simbolične. Sve ponude uključuju PDV i mogu se mijenjati. Ponuda važi do isteka zaliha. Povremeno se može dogoditi da proizvodi zbog veće potražnje nisu privremeno dostupni. U ponudu nisu uključeni troškovi montaže, osim ako nije navedeno drugačije. Ponude su dostupne kod ovlaštenih Kia servisera. Zadržavamo pravo na štamparske greške i promjene.
Sve Kompaktna SUV Sportski EV / Hibridi