KIA. PRVA U KVALITETU.

Svako ko želi proizvoditi proizvod vrhunskog kvaliteta, mora biti opsjednut kvalitetom. Mora ga zapažati, sanjati ga, diviti mu se, slijediti ga.

PRVA U POSTIGNUĆIMA.

Nešto je jasno: u Kiji smo strastveno zavisni od kvaliteta i njegovih stalnih unapređenja. Za nas je sve drugo potpuno neprihvatljivo. I upravo zato možemo proizvoditi izvanredne automobile, osiguravamo izvrsnu uslugu - i zasluženo dobivamo najprestižnije nagrade.

Nagrade Red Dot 2019

Tri prestižne dizajnerske nagrade za Ceed, Ceed Sportswagon i ProCeed.

VIŠE

Kia velika pobjednica kvaliteta za 2019. godinu

Kia već peti put zaredom najbolji masovni brend po istraživanju J.D. Power IQS 2019.

VIŠE

Dizajnerske nagrade

Mnogi Kia modeli osvojili su dizajnerske nagrade Red Dot Design Award i iF Product Design Award.

VIŠE

PRVA ZA LJUDE.

Pri razvoju svojih vozil u Kiji vjerno sljedimo želje naših ljudi, bilo to po pitanju dizajna, sigurnosti ili udobnosti. Naši modeli su savršena kombinacija stila, prostranosti, odlične upotrebljivosti, aktivne i pasivne sigurnosti i užitka u vožnji.

PREMIUM UDOBNOST

Izabrani materijali, premium elementi, inovativni uređaji za udobnost i sigurnost, moderni audio sistemi, bezbrižan zvuk i uvijek ispunjeni najstroži standardi kvaliteta koji odlikuju naša vozila.

VIŠE

PROIZVEDENO U EVROPI

Kia vozila proizvodimo u slovačkoj Žilini, jednoj od najnaprednijih i najučinkovitijih automobilskih fabrika na svijetu.

VIŠE

NAGRAĐENA ERGONOMIJA

Odlična opremljenost vozila i nagrađivana ergonomija s intuitivnim korištenjem prekidača na upravljaču omogućava mirnu, sigurnu i bezbrižnu vožnju.

VIŠE

PRVA U GARANCIJI.

U Kiji već od 2006. godine nudimo legendarnu 7-godišnju garanciju za sva vozila. Najduža evropska garancija, koja znatno smanjuje troškove održavanja vozila i taj način dokazuje našu kvalitet.

NAJVIŠI STANDARDI

Kia vozila napravljena su u skladu s najvišim standardima automobilske industrije. To je izvanredan kvalitet koja Kiji daje takvu samouvjerenost da daje najdužu garanciju u Evropi.

VIŠE

PRENOSIVOST

7-godišnja garancija je prenosiva na različite vlasnike vozila pod uslovom da je vozilo održavano u skladu sa servisnim zahtjevima.

VIŠE

CJELOVITOST

7-godišnja garancija vrijedi za cijelo vozilo, osim potrošnog materijala.

VIŠE

PRVA ZA OKOLINU.

U Kiji brižljivo čuvamo prirodu. Svrstani smo i na Interbrandovu ljestvicu 50 najboljih globalnih zelenih marki, a čak 12 naših modela osvojilo je certifikat zaštite životne sredine ISO 14040. Naša nova generacija motora značajno smanjuje potrošnju goriva i smanjuje emisije štetnih plinova.

REKORDER U NISKOJ POTROŠNJI GORIVA

Ekološki sigurniji novi raspon motora i mjenjača uspješno kombinuje smanjenu potrošnju s maksimalnim užitkom u vožnji!.

VIŠE

INOVATIVNI MOTORI

U Kiji proizvodimo najnaprednije hibridne automobile - naš Optima Hybrid ušao je i u Guinnessovu knjigu rekorda po niskoj potrošnji goriva.

VIŠE

ELEKTRIČNI SOUL

Električni Kia Soul ne ispušta štetne emisije, a napravljen je od organskih materijala od kojih su proizvedena sjedišta, obloge u kabini, tepisi, obloga plafona i neki drugi dijelovi.

VIŠE

PRVA U RAZVOJU.

U Kiji Vam kroz inovativnost donosimo užitak u vožnji. Otišli smo korak dalje i osmislili dinamična vozila s naprednim tehnologijama, koja brinu o prirodi, uvode komunikaciju s vozilom, smanjuju rizik u saobraćaju i vode Vas u nezaboravnu vožnju. Pridružite nam se u revolucionarnoj budućnosti.

HIBRIDNI NIRO, CROSSOVER NOVE GENERACIJE.

Zavodljivi Niro, novi Kijin hibrid, čuva prirodu zahvaljujući svojim niskim emisijama, skromnom potrošnjom goriva i niskim ekološkim otiskom. Donosi napredni hibridni pogon, prostranu i tihu kabinu, beskompromisnu sigurnost, aktivne sigurnosne tehnologije, potpuni komfor za porodice i 7-godišnju fabričku garanciju.

VIŠE

SOUL S POZITIVNIM NABOJOM.

Električni Kia Soul, koji se odlikuje velikim dometom i tehnologijama asistencije Drive Wise, jedino je električno vozilo na svijetu sa 7-godišnjom fabričkom garancijom. Svoju nadmoć dokazuje i s najvišom ocjenom u istraživanju kvalitete J.D. Power 2020 i dizajnerskim nagradama Red Dot Design i IDEA.

VIŠE

OPTIMA PHEV. MEĐU PRVACIMA U DOMETU.

Optima PHEV, Kijin prvi priključni hibrid, može preći 54 km pri brzini 120 km/h isključivo na struju, što je svrstava među vodeće u segmentu. Pored velikog dometa oduševljava i atraktivnim dizajnom, izvanrednim iskustvom u vožnji, niskim troškovima održavanja i inovativno smještenom baterijom, čime je omogućen prtljažnik zapremine čak 370 l.

VIŠE